top of page

Мовний табір «English With Pleasure»

З 27 травня по 13 червня 2019 року у Вовчанській ЗШ №7 працював літній мовний табір з денним перебуванням для учнів 5-8 класів. Відповідальними за організацію мовного табору було призначено вчителів англійської мови Бубликову О. В. та Павлюкову А. В. Напрямок роботи мовного табору – країнознавчий. Для дітей було проведено урочисте відкриття та закриття табору, забезпечено належну організацію змістовного дозвілля учнів.

Метою роботи мовного табору було створення відповідного мовного середовища та умов для заохочення учнів до вивчення англійської мови. Кожного дня проводилися заходи з узагальнення та систематизації знань учнів (словниковий запас, граматичні конструкції, корисні в щоденному використанні). Заняття проводилися у формі ігор, конкурсів, інсценувань казок, гуморесок та життєвих ситуацій, підготовки та захисту проектів.

Основні завдання, які поставили вчителі перед початком роботи табору:

  • підвищення рівня володіння іноземною мовою учнів школи;

  • зацікавлення дітей, сприяння самостійній підготовці учнів удома;

  • допомога школярам для здобуття необхідних мовних навичок і подолання мовного бар’єру.

Школярі розширювали світогляд, практикувалися у спілкуванні англійською мовою, реалізовували себе у творчих завданнях, навчалися коректно поводитися в різних ситуаціях, отримали достатню практику усного мовлення.

Події
Архів
Пошук за тегами
bottom of page