top of page

Міс Господарочка – 2020

Напередодні жіночого свята (5 березня ) у Вовчанській загальноосвітньої школі І-ІІІ ступенів № 7 відбувся конкурс «Міс Господарочка – 2020», де наші учасниці повинні були показати свої таланти і вміння пройти невеличкі, але приємні випробування. На святковому зібранні були присутні учні, вчителі, батьки.

Було проведено дев’ять конкурсів, в яких прийняли участь п’ять активних команд дівчаток. Вони розповідали про свої досягнення, мрії, читали вірші, співали пісні, танцювали, заплітали волосся, демонстрували свої кулінарні вміння, чистили картоплю та готували страви демонструючи свою господарність.

У запеклій боротьбі перемогу здобула команда «Обаяшки» 5 – А класу. Загалом всі учасниці конкурсу гідно представили себе і свій клас. З чим ми їх і вітаємо!

По закінченню свята усі діти отримали солодкі подарунки.

Виховний захід пройшов цікаво та повчально. Присутні побачили і переконалися, що смачно приготовлена їжа дає насолоду тільки тоді, коли стіл гарно накритий невтомними руками господині, коли вдома панує добро, затишок, гармонія теплих стосунків.

Творіть добро, хай буде радість дітям!

Події
Архів
Пошук за тегами
bottom of page